Vaccicheck – Titer avond 25-09-2017


MAANDAGAVOND 25-09-2017 om 18.30  organiseren wij weer een titeravond

Vaccineren op maat!
Zo min mogelijk vaccineren en toch weten of je dier goed beschermd is? Dat kan met een eenvoudige test door uw dierenarts.
Het is een simpele bloedtest, die al klaar is na een half uur. Er is maar weinig bloed voor nodig en de test kan evt. gecombineerd worden met de jaarlijkse gezondheidscontrole en/of eventuele enting tegen Weil / kennelhoest.
Voordelen.
* Voor alle dieren om onnodige vaccinatie te voorkomen zodat het immuunsysteem niet onnodig wordt belast met een enting.
* Voor dieren die gevoelig hebben gereageerd op vaccinatie
* Bij oude dieren, kijken of ze voldoende beschermd zijn, zodat ze geen overbodige enting krijgen.
* Geen jaarlijkse overbodige entingen meer.

Met een positieve titerbepaling (in entingsboekje)is deelname aan shows en toegang tot dierenpension, hondenschool of asiel mogelijk.
De dierenarts dient in het entingsboekje wel aan te geven voor hoe lang de hond beschermd en gevaccineerd is en zo wordt er een geldigheidstermijn aan de verklaring gekoppeld.(Raad van Beheer)
Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat dat na een goede basisvaccinatie als pup , de meeste honden minimaal 3 jaar goed beschermd zijn.

Wil je je opgeven voor deze avond, stuur een mailtje naar info@eilandvanmeier.nl met hoeveel honden of katten je komt.
Kosten voor het titeren per huisdier € 49,95

Daarom organiseert Eiland van Meier regelmatig een titersessie met of zonder lezing erbij. Workshops, wandelingen met een presentatie over hoe natuurlijk vlooien en teken te behandelen.