Carnivoer

Geplaatst op door

CarniVoer is ontstaan om chronische ziekten bij honden en katten te voorkomen en bestrijden. Sterkliniek Any Animal is een dierenkliniek. Deze kliniek is verbonden aan CarniVoer en doet veldonderzoek en research om zo CarniVoer te ondersteunen in de kwaliteit van de producten.

In vele dierenartsenpraktijken worden honden en katten behandeld voor chronische ziekten. Wat bedoelen ze nu met chronische ziekten? Dit zijn ziekten die langer duren dan zes weken en niet meer voorbij gaan. Huidallergieën, chronische oor ontstekingen, tandsteen, maag darm aandoeningen, auto immune ziekten en kanker zijn enkele van de chronische ziekten. Honden en katten worden hier niet blij van.

Diergeneeskunde bestrijdt deze ziekten symptomatisch. De oorzaak van de ziekte wordt niet aangepakt. Dit resulteert in een levenslange medicatie met mogelijk nog meer aanvullende behandelingen.

Er is dus gekeken naar evolutionaire voeding. Op basis van dit gegeven zijn ze voeding gaan maken. Momenteel hebben ze rauwe bevroren voeding voor honden en katten. Om een aanvulling op vakantie perioden te geven, hebben ze naast deze voeding ook een niet bevroren voeding, CarniVoer2GO genaamd. Als de honden en katten dan gegeten hebben hebben wij het ruimste assortiment aan snacks om hun knaag en kauw behoefte aan te vullen.

Webwinkel natuurlijke diervoeding bestellen